Allas ”Nu stickar jag för livet”

I Allas nr 30 (17 juli-23 juli) var det en artikel om mig. Jag har en lång tuff period privat bakom mig som jag har fått bearbeta under flera år. Genom min fantastiska familj, vänner och läkare mår jag nu riktigt bra och går vidare i livet med många erfarenheter i ryggsäcken.

I våras var jag i kontakt med Helena Bévengut-Lasson för att få hjälp med en artikel om Knit4u. Vi fick direkt bra kontakt och när hon fick höra lite om vad jag har varit med om ville hon skriva om detta.

Efter en heldags intervju och fotografering har Helena tagit fram denna artikel om mig som jag har delat med mig till dem som läser Allas.

Idag är jag stålt över mig själv att jag har klarat mig igenom en riktigt tung depression och idag är jag full med ny energi och glädje.  När jag var som sämst kunde jag inte resa mig ur sängen, ej koncentrera mig på läsning eller TV tittande. Det enda jag klarade av var att sticka. första sidanES390003_ALA1430-004-005-Rep_1_1-4.pdfES390003_ALA1430-004-005-Rep_2_1-5.pdfES391001_ALA1430-013-013-AoSladd_1-13.pdfsista texten

Pin It
This entry was posted in Design, Knit4u, PR, Stickning, Trendspaning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>