Julita Julmarknad

vIMG_3706Julita Julmarknad 6 – 9 november

Under 4 dagar vistades Barbro och jag på denna underbart vackra plats i Sörmland, 20 mil från Stockholm. Denna plats är verkligen att rekommendera att åka till. 

För första gången var vi med på en gård och slottsmässa med Knit4u. Mycket vackra lokaler men lite för lite lite belysning blev det då ingen informerat oss om att man skulle ha med sig detta! När därefter den befintliga belysningen slogs ut blev det ganska mörkt att sälja….

Vi var ändå nöjda med det vi kunde åstakomma utifrån de förutsättningar vi hade och många handlade garner och stickade produkter och tyckte det vi gjorde var mycket fint så det ger en mer energi att utveckla företaget. Hoppas denna aktivitet även ger resultat på vår webbshop som vi försöker marknadsföra hela tiden.

Boendet var superfint! Vi bodde i en av flyglarna till slottet, hade underbara sängar med utsikt över vattnet så det gick ingen nöd på oss under vistelsen på Julita! Efteråt sa de att det kunde spöka men vi märkte inget av detta.

Vi fick även många nya kontakter med de andra utställarna. Fick hjälp med belysning, olika tips för vad man kan förbättra samt mycket skratt och glädje! Hoppas att få se flera av dem på Hovstallet på Östermalm som vi ska medverka sista helgen i november.


IMG_3703IMG_3724IMG_3754

IMG_3681

Pin It
This entry was posted in Design, Knit4u, PR, Stickning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>