Tyg, stickning och mord!

”Tyg, sömnad, mönsterdesign och stickning har gått som en röd tråd genom hennes liv ända sedan hon var tio år. Hennes kreativitet och vilja har räddat henne ur de djupaste svackor. Som när hennes pappa mördades och hon själv blev en av de misstänkta.”

Ja, så startar artikeln om mig som publiceras i Allas nr 30 (utkommer 17 juli). Den tar upp både mina upp- och nedgångar i livet, som designer och kreatör, och hur jag till slut hamnat där jag är i dag – i full harmoni tack vara mitt hantverk.

Just nu tillbringar jag sommaren på vår familjegård i Småland där kreativiteten får fritt utlopp och den sköna känslan att bara vara infinner sig. Det kommer att finnas möjligheter att komma hit efter sommaren på kurs i kreativt skapande – återkommer med information lite senare. Tills dess får ni njuta av lite kreativitet från Knit4u.Stövlar-Skansen

Pin It
This entry was posted in Design, Knit4u, PR, Stickning. Bookmark the permalink.

Comments are closed.